Find det billigste og bedste malerfirma i København

28 november 2020 Astrid Pedersen
Find det billigste og bedste malerfirma i København

Trænger din københavnerbolig til en kærlig hånd? Så kan du med fordel overlade opgaven med maling af lofter og vægge til en dygtig maler. Og ønsker du at opgaven løses så hurtigt og effektivt som muligt bør du lade dit lokale malerfirma i København forestå malerarbejdet.

Kan jeg ikke bare selv male mit hus eller min lejlighed indvendig?

Mange bolig ejere har stillet det samme spørgsmål og har derefter givet sig i kast med malerarbejdet på egen hånd. Der sker som oftest det at man bliver overrasket over hvor meget malerarbejde egentlig kræver. Det er for eksempel sjældent gjort med bare at smøre noget maling ud over overfladerne. I hvert fald ikke hvis man ønsker et smukt resultat som holder i mange år.

Hvis ikke malingen efter et stykke tid skal begynde at skalle af skal væggene forberedes grundigt på forhånd. Dette gør du ved at slibe overfladen med sandpapir og dernæst vaske væggen ned. På den måde fjernes smuds, støv og partikler fra luft forurenings om måtte have samlet sig i malingen hen over årene, og som ville forhindre ny maling i at binde ordentligt.

Dernæst skal væggene primes med det der kaldes blåt vand eller Microdispers, hvilket giver det perfekte grundlag for malingen. Og så skal du regne med at langt de fleste vægge har brug for mere end eet lag maling for at blive flotte, hvilket betyder at du hurtigt kan komme til at sætte mange dage af til dit malerarbejde.

Lad din lokale maler renovere dine vægge

Dertil kommer at du muligvis ikke vil kunne male direkte på pudset. Er dette revnet eller på anden måde beskadiget vil det være nødvendigt med en fuldspartling eller opsætning af filt. Og så er det under alle omstændigheder smartest at lade professionelle malere varetage opgaven. Find dit nærmeste malerfirma i København via Malerkanonen.dk

Flere Nyheder