Få hjælp til dine parkeringspladser hos et parkeringsselskab

13 januar 2021 Astrid Pedersen
Få hjælp til dine parkeringspladser hos et parkeringsselskab

Ønsker du at befri dine private parkeringspladser fra uvedkommende og hensynsløst parkerede biler? Så kan du få hjælp hos et professionelt parkeringsselskab.

Vælg det rette parkeringsselskab

Når du skal vælge dit parkeringsselskab, er det vigtigt, at du går efter et firma, som tilbyder en løsning, som matcher dine og dine parkeringspladsers behov.

Et sådan parkeringsselskab finder du i UnoPark. UnoPark har igennem mere end tolv år serviceret alt fra private virksomheder til offentlige institutioner med solide og fleksible parkeringsløsninger, som tilgodeser enhver kundes behov. Med UnoPark som din parkeringspartner er du sikret en på én og samme tid professionel og personlig service, som tager udgangspunkt i dine ønsker til parkeringsservice – og dine parkeringspladsers beskaffenhed og disposition.

Når du bliver kunde hos UnoPark, bliver du tildelt din egen parkeringskonsulent, som står til rådighed for dig, når din parkeringsløsning skal udarbejdes og tilpasses. Du kan hos din parkeringskonsulent få den mest kvalificerede rådgivning, når det handler om udvælgelse af de services, som dine parkeringspladser har brug for. Det kan for eksempel dreje sig om professionel parkeringskontrol ved dygtige og kompetente parkeringsvagter.

UnoPark kan også hjælpe med opsætning af skiltning og af automater til udstedelse af parkeringstilladelser. Du kan få sparring i forhold til adgangskontrol og videoovervågning. Og du kan selvfølgelig altid ændre din parkeringsaftale, hvis du ønsker at tilføje ydelser eller modificere dine betingelser.

Når du overlader administration og drift af dine parkeringspladser til UnoPark, får du selvfølgelig fuld adgang til din parkeringsløsning. Dette sker gennem et online administrationsmodul, som også kan tilgås via en medfølgende app. Således kan du med din tablet eller mobiltelefon udstede eller annullere parkeringstilladelser, når og hvor det passer dig.

Du kan altid kontakte UnoPark og få et gratis og uforpligtende tilbud på en god parkeringsløsning via hjemmesiden https://unopark.dk/ – eller ved at give dem et ring.

Flere Nyheder