Få en fed fest med det rette fadølsanlæg

28 januar 2022 Astrid Pedersen
fadølsanlæg

advertorial

I Danmark hænger øl uløseligt sammen med fest og glade dage. Et skummende glas øl frisk fra fad er ensbetydende med god stemning, uanset om der er tale om en bar eller et øltelt til en semiprivat fest.x

Mobilt fadølsanlæg – når festen skal være en succes

Et mobilt fadølsanlæg er løsningen for dig som ikke har behov for et fast opstillet fadølsanlæg i din bar. Med et mobilt fadølsanlæg får du friheden til at stille dit fadølsanlæg op hvor du vil – nemt og hurtigt.

Det mobile fadølsanlæg er genialt til vejlauget som gerne holder store fester for samtlige naboer. Du kan meget hurtigt stable en fadøls bar på benene med et mobilt fadølsanlæg som er nemt at tilslutte. Det er ingen kunst at skænke frisk og skummende fadøl fra et mobilt fadølsanlæg – og det er i særdeleshed nemt at rense anlægget efter brug.

fadølsanlæg

Et mobilt fadølsanlæg er nemt at flytte og opbevare. Du vil hurtigt selv kunne samle dit fadølsanlæg når det skal stilles op, og skille det ad igen når festen er slut. Og så kan du uden problemer have et mobilt fadølsanlæg stående i din garage eller oppe på loftet uden at det behøver at fylde det store.

Hvor kan jeg købe et mobilt fadølsanlæg?

Torstein Drikkevareservice ApS er leveringsdygtig i en sand perlerække af flotte og funktionelle fadølsanlæg som uden problemer kan opstilles og nedtages efter behov.

Hos Torstein Drikkevareservice ApS kan du vælge og vrage blandt et varieret og velassorteret udvalg af fadølsanlæg i alle størrelser og udformninger. Har du brug for et fadølsanlæg med en større kapacitet, og måske endda flere haner, kan du finde hvad du søger hos Torstein Drikkevareservice ApS. Og det til nogle af markedets mest rimelige priser på fadølsanlæg.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af fadølsanlæg og tilbehør, på hjemmesiden torstein.dk/fadolsanlaeg-78

Flere Nyheder