Få din ungpigebarm igen med et brystløft

13 august 2020 Astrid Pedersen
Få din ungpigebarm igen med et brystløft

Er du ked af dine bryster, og ville du ønske at de sad lidt højere, havde lidt mere fylde, og i det hele taget tog sig mere ungdommeligt ud? Så kan det sagtens være at en brystløft operation er noget for dig.

Hvorfor få foretaget en brystløft operation?

Der kan være mange gode grunde til at får løftet barmen ved en brystløft operation. Det kan for eksempel være at brysterne hænger og er blevet helt flade efter amning eller vægttab. Et par bryster hvis brystvorter peger nedad ser unægtelig noget triste ud. Mange kvinder skammer sig over deres bryster hvilket gør det svært for dem at have intimt samvær med en partner. Her kan et brystløft hjælpe med til at genskabe det lidt friskere og mere ungdommelige look uden at de ser kunstigt ud.

Hvordan foregår en brystløft operation?

Når du konsulterer en plastik kirurg med henblik på at få foretaget en bryst operation vil han eller hun først og fremmest foretage en vurdering af huden og vævets tilstand. Mange kvinder vil, foruden et brystløft, kunne få stor glæde af et mindre implantat som giver lidt ekstra volumen til det løftede bryst. I mange tilfælde er en brystløft operation dog fuldt tilstrækkeligt for at opnå det ønskede resultat.

Vurderer din plastik kirurg at en brystløft operation er den rette operation for dig, vil du efter en uge kunne blive indlagt til den operative procedure. Denne foregår i fuld narkose og tager højest et par timer. Operationen består i at en del af det øvre bryst væv flyttes om bag på brystvorten således at denne kommer til at sidde højere oppe på brystet. Samtidig opnås mere fylde i den øverste del af brystet.

Du kan se flotte og inspirerende fotos af brystløft før og efter på AGATA Privathospitals hjemmeside agata-privathospital.dk

Flere Nyheder