5 grunde til at håndsprit er vigtigt at huske!

14 juni 2020 Anne-Mette Hansen
5 grunde til at håndsprit er vigtigt at huske!

I denne tid er det vigtigt at bruge værnemidler. Det er det for at undgå at blive smittet med eller smitte andre med den smitsomme Corona virus. Der findes mange værnemidler, som bruges i kampen mod virussen. Et af dem er håndsprit. 

5 gode grunde til at bruge håndsprit

Håndsprit er blevet et af de mest brugte værnemidler i den globale pandemi Covid-19. Her er fem grunde til, at du også skal bruge håndsprit.

1. Du fjerner effektivt bakterier fra din hænder

2. Du undgår at optage bakterier fra dine hænder

3. Du undgår at sætte dine bakterier på overflader, når du har afsprittede hænder

4. Du kan let rengøre dine hænder på farten, f.eks. i offentlig transport og i butikker

5. Du kan let rengøre dine hænder frem for at rende ud og vaske dem hele tiden

Hvis ikke du allerede bruger håndsprit, er det en god idé at overveje at gøre det. For nogle kan spritten være hård for huden, og det kan være en god idé at bruge håndcreme på hænderne også. 

Gør det nemt at bruge håndsprit med en smart dispenser

Hvordan gør man det nemt at bruge håndsprit på arbejdspladser, i butikker og i institutioner? Det gør man f.eks. med en smart dispenser. Denne gør det let at påføre en lille mængde sprit, uden at man skal tage fat i en beholder og hælde det ud i hænderne. 

Haandspritdispensere.dk tilbyder et væld af smarte dispensere, der kan bruges til både erhverv og i privaten. De har både væghængte modeller og dispensere med stativ. Så håndspritten kan placeres i en god højde, der gør det endnu nemmere at se den og bruge den.

Hvis du vil gøre noget ekstra i forhold til at mindske Covid-19, kan du også investere i en dispenser/stander med en informationstavle på. På denne måde leder du mere opmærksomhed hen mod dispenseren og får flere til at bruge håndsprit. 

Du kan se hele firmaets udvalg af håndspritdispensere her: 

https://haandspritdispensere.dk/ 

Flere nyheder